Appartementen aan zee

     De eerste en de moeilijkste stap bij het kiezen van de juiste bestemming voor uw zomervakantie en ontspanning, is de beslissing welke accommodatiesoort u wenst. Sinds enkele jaren valt in Kroatië een belangrijke trend op die een steeds hoger aantal overnachtingen bij particulieren laat zien. Dit betreft zowel buitenlandse als binnenlandse gasten die voor hun zomervakantie en ontspanning particuliere appartementen aan zee kiezen.
     De voordelen van zomervakanties in appartementen aan zee in Kroatië zijn in de eerste plaats de voordelige prijzen, maar ook de hoge kwaliteit van deze soort accommodatie. Alhoewel de meeste van ons, wanneer we al beslissen om met vakantie te gaan, bereid zijn om iets meer uit te geven, kiezen we in crisistijd steeds voorzichtiger waaraan we precies ons geld willen uitgeven. Daarom zijn de meeste toeristen al tot de conclusie gekomen dat wanneer ze voor hun accommodatie een appartement aan zee kiezen, kunnen ze het geld dat ze dan aan de accommodatie uitsparen, uitgeven op een manier die hun vakantie zo veel mogelijk verrijkt. Bovendien, een groot voordeel van zomervakanties in appartementen aan zee is het rechtstreekse contact met de eigenaar, zoals u dat op onze pagina’s kunt zien. Zonder tussenkomst van een bemiddelaar bij het reserveren van een appartement aan zee, krijgt de gast de mogelijkheid om zijn wensen en ideeën rechtstreeks aan de eigenaar door te geven, en de eigenaar van het betreffende appartement aan zee krijgt de kans om zo goed mogelijke zijn dienst aan te bieden, omdat hij al vanaf het begin bekend is met de wensen en behoeften van de gasten.
     Wanneer u onze pagina's aandachtig bekijkt, zult u merken dat de keuze van appartementen aan zee in Kroatië bijzonder rijk en divers is. Hier bevinden zich appartementen aan zee voor zeer gunstige prijzen, zowel op een van de Top bestemmingen die vooral jonge mensen kiezen, die op zoek zijn naar vermaak, evenals luxueuze appartementen aan zee, waar gasten al bij het binnentreden de overgang van de grijze alledaagse routine naar de wereld van comfort en luxe kunnen ervaren. En om te eindigen, moeten we nog zeggen dat wanneer u beslist om voor uw zomervakantie een particulier appartement aan zee in Kroatië te verkiezen, dan zal deze vakantie, wanneer u weer ’t huis komt, er niet slechts een in een reeks van vakanties zijn, maar een belevenis die verrijkt is met een nieuwe kennismaking en met vriendschap. Wij zijn ervan overtuigd dat u volgend jaar terug zal willen gaan naar “uw eigen” appartement aan zee!

De gelede Kroatische kust en pittoreske eilanden van Kroatië worden omspoeld door één van de schoonste zeeën ter wereld

     De Adriatische Zee is de meest schone zee van Europa, waardoor het niet verbaasd dat de Kroatische kust een bijzonder interessante bestemming voor vele toeristen is geworden die voor hun vakantie en ontspanning juist de Adriatische kust kiezen. Het schone, zeer heldere zeewater, een aangenaam mediterraan klimaat, evenals een rijke flora en fauna hebben de Kroatische kust tot een toeristische top bestemming in de wereld gemaakt. Doordat de Kroatische kust zeer geleed is, met vele eilanden, eilandjes, rotsen en riffen (1244), bieden vele toeristische bestemmingen op de eilanden en op het vaste land, een zeer divers accommodatie aanbod, waaronder de particuliere accommodatie sector  het meest populair is. Particuliere accommodaties aan de kust en vriendelijke gastheren zullen u helpen om kennis te maken met de charme van de Adriatische kust, waardoor u uw vakantie lang blijft herinneren en hopelijk zin krijgt om weer terug te komen.
     Lange, warme zomers en de gunstige weersomstandigheden van Kroatië, in het bijzonder aan de Adriatische kust, maken het mogelijk om te genieten van zonnebaden en zwemmen in de Adriatische Zee met zijn schitterende stranden die vele wereldreizigers adembenemend en verrukkelijk vinden vanwege al hun zuiverheid en schoonheid. De landkaart van Kroatië zou zonder de Adriatische Zee onvoorstelbaar zijn, terwijl goede verkeersverbindingen, nieuw aangelegde autowegen alsook de snelweg  tussen Zagreb en Split, u een aangename, snelle en veilige reis tot uw vakantiebestemming mogelijk maken. Deze goede verbindingswegen, goed te zien op de plattegrond van Kroatië, maken vele excursies mogelijk langs de Kroatische kust of naar de binnenlanden, waar vele nationale parken en natuurparken te bezichtigen zijn.
     Een rijk toeristisch aanbod dat behalve een genot aan zee en zon ook ontelbare mogelijkheden biedt voor een actieve vakantie, zal velen die op zoek zijn naar avontuur en nieuwe bestemmingen, aansporen om naar de Adriatische zee te komen. Ook degenen die vermaak en het wilde nachtleven niet uit de weg gaan, zullen in de vele toeristische oorden aan hun trekken komen, en hun zomervakantie in Kroatië zullen ze zich met plezier en heel lang nog herinneren.
     Voor de fijnproevers is er een rijk aanbod aan smakelijke,  verrassende mediterrane gastronomie die de meest  veeleisende gehemeltes zal ontroeren. De lange wijnstraten en topwijnen die over de gehele wereld bekend zijn, prachtige uitzichten over de weidse wijngaarden, zullen uw vakantiebelevenis in Kroatië betoverend maken. Olijfgaarden, eeuwenoude dennenbossen, geuren van mediterrane kruiden, het geluid van de krekels… dat is de Adriatische kust. Wat wilt u nog meer voor een volmaakte vakantie aan de Adria? Geniet ervan!