Appartementen Continentaal Kroatië

Appartementen in Kroatië - Doorzoeken

Appartementen in Continentaal Kroatië

Of u nu door de gouden velden van Slavonië en Baranja loopt of geniet in de heuvels van Zagorje, het Continentaal Kroatië biedt u ontelbare mogelijkheden voor een vakantie, wellness en genot in plattelandstoerisme, ’s zomers en ’s winters

     Wanneer u van uitgaan, het nachtleven en een actieve vakantie houdt, genietend van een rijk cultureel erfgoed, bezoek dan de urbane centra van Continentaal Kroatië - de stad Zagreb de hoofdstad van Kroatië, alsook de steden Osijek, Vukovar, Karlovac, Varazdin, Slavonski Brod en Pozega. Naast veel culturele voorzieningen, een rijk cultureel erfgoed en een fascinerend gastronomisch aanbod, kunt u uw vakantie in ontelbare appartementen, privéhuizen, kamers en hotels doorbrengen, wat de wens tot terugkomen naar het Continentaal Kroatië nog meer zal aanwakkeren.
     Voor het geval dat u meer de voorkeur geeft aan een rustige vakantie buiten de stadsdrukte, op enkele kilometers van Zagreb, Daruvar, Krapina, Varazdin, Tuhelj of Cakovec wacht het prachtige heuvelachtige landschap van Zagorje en Medimurje u op. Hier kunt u zich zorgeloos overlaten aan het gevarieerde wellness en spa-aanbod van Krapinske Toplice SPA, genieten in het moderne wellness centrum van Tuheljske Toplice SPA of het ooit zo geliefde buitenverblijf bezoeken van bisschop Vrhovac, Stubicke Toplice SPA. U kunt ook ontspannen in het gezelschap van beroemde sporters in Daruvar Toplice SPA, terug gaan naar de tijd van de oude Romeinen in Varazdin Toplice SPA of na een ontspannen wellness deelnemen aan de adrenaline avontuur op het grootste glijbanen complex in Toplice Sveti Martin na Muri SPA. Al deze plaatsen bieden u naast een gegarandeerd goede vakantie in Kroatië, accommodaties in ontelbare appartementdorpen, vakantiehuizen alsook kamers en appartementen bij particulieren aan.
     Verder naar het oosten van de regio Continentaal Kroatië neemt u de wijnwegen naar Baranja en Ilok, geniet van hun rijk gastronomisch aanbod en topwijnen waardoor deze plaatsen in het uiterste oosten van Slavonië wereldberoemd zijn geworden. Laat u zich overweldigen door de gastvrije gastfamilies van vele toeristische boerenbedrijven die agrarisch toerisme elk jaar steeds populairder laten worden. Andere bestemmingen in Slavonië die beslist bezocht moeten worden zijn het Natuurpark Kopacki Rit in Baranja als het grootste ornithologische gebied van Europa en Djakovo, het kloppend hart van Slavonië waar u zelfs een van de paarden uit de beroemde stoeterij van Djakovo kunt berijden. Natuurlijk dat u uw genot in plattelandstoerisme kunt opvijzelen door een proefje te nemen van vele culinaire specialiteiten waar Slavonië zeer beroemd mee is geworden en een accommodatie opzoeken in de pittoreske vakantiehuizen, particulieren boerenhoeven, appartementen en de heel bekende Slavonische woningen.

Verhuur van appartementen in Continentaal Kroatië