Appartementen Gracac, Lovinac en Udbina

Appartementen in Gracac, Lovinac en Udbina

Een groot dal op de kruising van de wegen Gospic-Knin en van Krbava-Dalmatië

     Gracac heeft zijn wereldbekendheid aan Marijan Matijevic te danken, ‘de Held uit Lika’ zoals hij in de volksmond heette, en die ooit tot de sterkste man ter wereld uitgeroepen werd. Net zo indrukwekkend is het gastronomische aanbod van Gracac, alsook de vriendelijke gastfamilies die u accommodatie in een van de vele appartementen en kamers aanbieden. De gunstige ligging van de stad Gospic maakt het mogelijk dat u in minder dan één uur Zadar, Knin of Gospic kunt bezoeken. Wanneer u besluit om uw vakantie in dit gebied door te brengen, vergeet dan niet om de natuurbezienswaardigheden te bezoeken, waaronder de twee meest bijzondere: Cerovecke Spilje (grotten) en de bron van de rivier de Zrmanja.

De gemeente Lovinac is met haar bergtoeristen-centrum ‘Sveto Brdo’ (Heilige Berg) de meest actieve voorstander van de ontwikkeling van het bergtoerisme, waarvan de waarde door de Europese Unie erkend is en mede ontwikkeld wordt

     Gelegen in het dal van Lika, is dit gebied gekenmerkt door een ongerepte natuur, het overweldigende bergmassief Velebit, schitterende landschappen en schone lucht. De ontwikkeling van het bergtoerisme en van de traditionele landbouw wordt in Lovinac sterk gestimuleerd. Daarom zal uw bezoek aan Lovinac “gekruid” worden door smakelijke gerechten en de schone lucht. Kom en vergewis u zelf van de aantrekkelijkheid van dit gebied, herkend ook door de Europese Unie die daarom besloten heeft om het te stimuleren en voor haar ontwikkeling te zorgen.

Verhuur van appartementen in Gracac, Lovinac en Udbina

Verfijn uw keuze door gebruik te maken van de volgende menu's:
Geen resultaten.