Appartementen Krk

Appartementen op het eiland Krk

Kroatië Appartementen neemt u mee naar het grootste en tevens een van de mooiste eilanden aan de Kroatische Adria

     Het eiland Krk is het grootste Kroatische eiland dat tevens te boek staat als een van de meest aantrekkelijke bestemmingen aan de Adriatische kust. Behalve haar zeer uitgebreide toeristische aanbod, bij elke stap op het eiland Krk ervaart u haar eeuwenoude geschiedenis. Geen wonder dat het eiland Krk met haar talrijke waardevolle historische sites de naam van de bakermaat van Kroatische cultuur verworven heeft.
     Het milde mediterrane klimaat, talloze accommodaties zoals appartementen, kamers, luxe villa’s en campings, een zeer verscheiden toeristisch aanbod en prachtige natuur zijn zeker voldoende redenen om het eiland Krk te bezoeken en voor haar charme te vallen. De belangrijkste toeristische centra op het eiland Krk zijn Baska, Krk, Malinska, Njivice, Punat en Silo. Kristalhelder zeewater, betoverende stranden en eeuwenoude dennenbossen geven het eiland Krk een bijzondere mediterrane sfeer. Rijke flora en fauna komt u overal tegen, en voor de mooiste stranden gaat u naar “Rajska plaza” (Paradijsstrand) en het strand “Rupa” in Malinska,  het strand Njivice in de plaats Njivice, het “Punta da bij” strand in Punat en het “Konobe Punat” strand  dat voor naturisten gereserveerd is, en tenslotte kiezelstranden in Baska – “Stara Baska” en “Vela plaza”. Het eiland Krk heeft een gevarieerd aanbod aan stranden, beginnend met wilde, rotsachtige stranden bestemd voor avonturiers, via rustige, intieme, beschutte baaien voor paartjes, stadsstranden voor families met kinderen, tot en met de stranden met geneeskrachtige modder (het strand Meline Cizici en het strand Komoriska Soline). Niet te vergeten is het aanbod van een hele reeks  aantrekkelijke watersporten en bijbehorende faciliteiten voor een actieve vakante, maar ook een onvergetelijk, bruisend nachtleven.
     Het eiland Krk is ongetwijfeld de top vakantiebestemming in Kroatië om lekker uit te rusten en vakantie te vieren, omdat het voor iedereen iets te bieden heeft. Niet te vergeten een overweldigend aanbod van heerlijke locale gerechten en een hele reeks cultuurhistorische monumenten, die we al genoemd hebben. Geniet van het voortreffelijk aanbod van het eiland Krk!

Verhuur van appartementen op het eiland Krk

Verfijn uw keuze door gebruik te maken van de volgende menu's: