Appartementen Kroatische Hooglanden

Appartementen in Kroatië - Doorzoeken

Appartementen in Kroatische Hooglanden

Een geliefde bestemming voor zowel avonturiers en speleologen alsook voor de bezoekers die zich een verfrissende en ontspannende zomervakantie wensen

     Door de rijke ongerepte natuur en onuitputtelijke mogelijkheden tot bergbeklimmen is de regio Kroatische Hooglanden de meest aantrekkelijke regio in het continentale deel van Kroatië. Hier kunt u nog steeds in hun natuurlijke habitat wilde dieren zien die elders in de wereld bedreigd worden met uitsterven. Enkele honderden jaren oude loof- en naaldbossen zijn een ideale omgeving voor ontelbare soorten flora en fauna terwijl de rust en stilte slechts door het gezang van vele vogelsoorten onderbroken wordt. Het klimaat is hier bergachtig, gekenmerkt  door lange en stevige winters, korte en verfrissende zomers, waardoor het hier zeer aangenaam is voor een vlucht uit de urbane centra. De liefhebbers van verfrissende en verkwikkende natuur kunnen genieten van ontelbare natuurreservaten, nationale parken, beschermde landschappen, grotten, meren en bergen. Zeer de moeite waard om te bezoeken is het Nationale park Plitvice-meren en er verliefd worden op het natuurschoon van de 16 meren die in elkaar overvloeien.
     Bergbeklimmers zullen genieten op Velebit, de langste berg van Kroatië. Middeleeuwse kastelen van de familie Zrinski Frankopan bieden een terugkeer in de geschiedenis en een briesje cultuur. Vele jachtgebieden zullen aan de verlangens van jagers tegemoet komen. Koel water in de beekjes en rivieren zorgt voor goede sportvis mogelijkheden. Het groen en de onberoerde stilte van omringende bossen biedt een meditatiemogelijkheid aan voor al die genen die uit willen rusten. De nabijheid van de Adriatische Zee maakt het mogelijk om na een korte autorit te genieten van zwemmen en zonnebaden op de schitterende stranden. Kortom, de regio Kroatische Hooglanden biedt voor elk wat wils. Een geschikte accommodatie in de vorm van appartementen, kamers, toeristische boerenbedrijven, hotels en berghutten, zult u gemakkelijk vinden. Gospic, Otocac, Korenica, Plitvice, Fuzine, Brod na Kupi en Cabar zijn maar enkele te noemen plaatsen waar u makkelijk accommodatie kunt vinden. Naast vele andere mogelijkheden is de regio Kroatische Hooglanden een uitgelezen plaats voor uw lichamelijke en geestelijke ontspanning en vakantie.

Verhuur van appartementen in Kroatische Hooglanden