Appartementen Kvarner

Appartementen in Kroatië - Doorzoeken

Appartementen in Kvarner

Kroatië Appartementen brengt u in het unieke natuurschoon van de Kvarner regio

     Regio Kvarner is één van de bekendste Kroatische bestemmingen die bijzonder gevarieerde vakantiemogelijkheden aanbiedt. Gelegen aan de noordelijke zijde van de Adriatische Zee en zeer goed met Kroatië en met de rest van Europa verbonden, is Kvarner het kroonjuweel van de Kroatische kust.   
     Opatija, zo vaak toegezongen, met haar Koninklijke parken en haar architectuur uit de tijden van de Habsburgse monarchie, biedt deze stad het gevoel van een luxe vakantie, met het geruis van de Adriatische Zee en een grote keuze aan hotels, appartementen, kamers en restaurants met een overheerlijk gastronomisch aanbod. Deze geboortegrond van het Kroatische toerisme is samen met de rest van de regio Kvarner, namelijk de steden Crikvenica, Dramalj, Jadranovo, Opatija, Novi Vinodolski en Rijeka, een mooie tegenstelling tot de nabij gelegen eilanden en de hooglanden. Het natuurschoon van de kristalheldere Adriatische Zee die de kiezelstranden, rotsige stranden en zandstranden streelt, schilderachtige plaatsen en ongerept natuur roepen om zomervakantie op één van de eilanden van de Kvarner regio door te brengen. Ongeacht of het om het eiland Krk, het eiland Cres, het eiland Losinj of het eiland Rab gaat, de keuze aan appartementen, kamers, hotels, villa’s, campings en andere soorten accommodaties is enorm en geeft het gevoel van een echte eilandvakantie.
     De regio Kvarner zal u een onvergetelijke zomervakantie en ontspanning in Kroatië mogelijk maken, op de bekende Kroatische stranden zoals: Baska op het eiland Krk, Rajska Plaza (het Paradijsstrand) bij de plaats Lopar op het eiland Rab, het strand Poljana bij de plaats Mali Losinj op het eiland Losinj, Crni Molo bij Crikvenica en vele andere schitterende stranden in de plaatsen als Opatija, Novi Vinodolski, Dramalj, de stad Krk, op het eiland Cres en vele andere. Naast zonneschijn, stranden en zee worden aan de avonturiers onder ons ook vele zomerwatersporten aangeboden, maar wanneer u eens iets anders wilt kunt u, nog dezelfde dag, bergbeklimmen via de paden in de regio Gorski Kotar, peddelen in de stroomversnellingen van de rivier de Kupa of een bezoek brengen aan het Nationale park Risnjak. De Kvarner regio biedt u een Koninklijke behandeling , een ontspannen spa sfeer, een zomervakantie in de stijl van Robinson Crusoe, het avontuurlijke toerisme en laat dit allemaal versmelten tot de vakantie van uw dromen in Kroatië.

Verhuur van appartementen in Kvarner