Appartementen Marcana en Barban

Appartementen in Marcana en Barban

De geleden kust voor uw zomervakantie vanaf de Rasa baai tot aan Budava in de gemeente Marcana

     De omgeving van Marcana was al in voorhistorische tijden bewoond toen mensen nog in grotten leefden; de overblijfselen van deze cultuur zijn te bezichtigen in Pecina nabij Marcana. Marcana is te vinden op een bijzondere plek waar de steile kust in de schitterende, schone Adriatische zee duikt. In de baai is het zoologisch en botanisch reservaat Budav te vinden waar u  ook vele cultuurmonumenten kunt bezichtigen. Doordat de meeste van de werkende bewoners van de gemeente Marcana in de dicht bijzijnde stad Pula werken, heeft u  de kans om hier te genieten van uw vakantie ver van drukke stadsactiviteiten. Marcana is goed bekend door een van haar activiteiten: hier is Porto Budava te vinden, een van de grootste kwekers van de kwalitatief hoogwaardige  Adriatische zeevis. Hier zult u in de gelegenheid gesteld worden om naast het genieten van het historische erfgoed van de regio ook deel te nemen aan modernere activiteiten, zoals het duiken en fietsen. Ook kunt u na een actieve en spannende dag lekker ontspannen in een van de vele appartementen en studio’s die Marcana u te bieden heeft.

Barban is een kleine pittoreske plaats met toegang tot de zee, in de baai van Raska, op slechts 18 km van de Istrische ‘Y’

     De stad Barban heeft een zeer gunstige geografische ligging en is maar 30 km verwijdert van enkele van de grotere steden van Istrië zoals: Pula, Porec, Rabac, Labin en het centrum van de provincie Istrië, de stad Pazin. Het interessante van Barban is, dat de stad 334 jaar privé bezit was van de Venetiaanse familie Loredan, die de stad Barban vele culturele monumenten heeft nagelaten, samen met de goed bewaard gebleven architectonische gebouwen uit de gotische en barokke perioden. Bezoek deze stad met de rijke geschiedenis en geef uw vakantie en ontspanning in Istrië een beetje pit met ridderspelen, een Wijnfeest of het Vijgenfestival.

Verhuur van appartementen in Marcana en Barban

Verfijn uw keuze door gebruik te maken van de volgende menu's:
Geen resultaten.