Appartementen Midden Dalmatië

Appartementen in Kroatië - Doorzoeken

Appartementen in Midden Dalmatië

Kroatië Appartementen neemt u mee naar de sprookjeslandschappen waarin veel historische mensen gelopen hebben en die vandaag een geliefde toeristische bestemming zijn voor liefhebbers van cultureel toerisme en een inhoudelijke zomervakantie

     Het mediterrane klimaat met lange, hete zomers trekt de toeristen om hun zomervakantie te vieren in deze toeristisch zeer ontwikkelde regio met talrijke mogelijkheden voor vakantie, recreatie en vermaak. De accommodatie in Midden Dalmatië is gevarieerd en biedt een brede accommodatie keuze aan, van particuliere accommodatie, appartementen en kamers, hotels en villa’s tot en met campings.
     De steden Trogir, Split en Sibenik hebben een roemrijke geschiedenis en zijn rijk aan historisch erfgoed. Een wandeling door de oude kernen van deze steden neemt u mee naar de antieke tijden en geeft u een unieke ervaring. De stad Split domineert in de regio Midden Dalmatië; hier is tevens één van de mooiste bouwwerken ter wereld – het Paleis van Diocletianus. Split is de culturele, historische en spirituele hoofdstad van heel Dalmatië. Behalve geschiedenislessen biedt de stad Split ook aantrekkelijke accommodaties bij particulieren aan, een traditie van nachtclubs en schitterende zandstranden.
     Degenen die een zon- en zeevakantie in een kleinere plaats zoeken, kunnen kiezen uit vele steden zoals Vodice, Tribunj, Zaton, Skradin, Rogoznica, Primosten, Omis en Kastela. Kleinere plaatsen beschikken over alles wat u nodig heeft voor een ideale vakantie: appartementen en kamers voor ieder wat wils, vermaak op de stranden, een actief nachtleven, watersport activiteiten alsook sportactiviteiten aan de wal, beschutte baaien die aantrekken door de kristalheldere zee en mediterrane geuren. Liefhebbers van de natuur kunnen genieten van een dagtocht naar het Nationale park de Krka watervallen, waar ze in staat gesteld worden om tijdens een enkele uren durende aangename boottocht over het Visovac meer, te genieten van een wonderlijk en uniek natuurschoon en van de talrijke cultuurmonumenten.
     Het genot van de stukjes geschiedenis ingebed in de moderne tijden, luieren aan zee onder de groene dennenbomen, het proeven van smakelijke specialiteiten en een geweldige keus uit hoogkwalitatieve accommodaties zullen u aansporen om terug te komen voor nog meer zuivere en ontspannen vakantie.

Verhuur van appartementen in Midden Dalmatië