Appartementen Noord Dalmatië

Appartementen in Kroatië - Doorzoeken

Appartementen in Noord Dalmatië

Kroatië Appartementen ontdekt de bakermat van het Kroatische culturele en historische erfgoed evenals de habitat van de beroemde Kroatische nationale parken

     De regio Noord Dalmatië strekt zich uit van het eiland Pag in het noorden tot aan de stad Pakostani in het zuiden. Zadar, als de stad met het mooiste historische erfgoed in Noord Dalmatië, samen met andere kuststeden als Sv. Filip i Jakov, Sukosan, Biograd na Moru, en de eilanden Ugljan, Pasman, Vir, Sestrunj, Molat, Kornati en Dugi Otok, trekken al vele jaren toeristen voor ontspanning en vakantie in Kroatië aan. De redenen zijn: een aangenaam mediterraan klimaat, veel aantrekkelijke archeologische sites, natuurtrekpleisters, kilometers lange zandstranden en verborgen oases, maar ook een uitgebreid aanbod van accommodaties met een grote keuze aan hotels, appartementen, kamers, campings en bijgaande faciliteiten die u ontspanning en vakantie op maat bieden.
     Het grootste eiland in de Noord Dalmatië regio is het eiland Pag. Pag is bekend van zijn Paski Sir (kaas van Pag) gemaakt van de melk van inheemse schapen, van het kantwerk van Pag, maar ook van het onvergetelijke nachtleven op sommige van de mooiste zandstranden en baaien aan de Adriatische Zee, zoals het beroemde strand Zrce bij Novalja op het eiland Pag.
     Naast veel zon en de kristalheldere Adriatische Zee, bieden de eilanden Pasman, Ugljan en Dugi Otok ontspanning en vakantie aan in een volledige evenwicht met de natuur en laden uw batterijen op voor de terugkeer naar uw alledaagse werkelijkheid. Talrijke appartementen, kamers en villa’s, meestal dichtbij de zee, bieden een kwalitatief hoogwaardige accommodatie en vakantie aan een ieder die wil genieten van de ongerepte natuur en de schone Adriatische Zee. Deze zee is vol smakelijke zeevruchten die u in de locale tavernen (zgn. konoba) kunt proeven of die de vriendelijke gastheren in uw accommodaties graag voor u klaar zullen maken. Vele toeristen uit de hele wereld bezoeken het Nationale park Kornati, bekend van de Robinson Crusoë toeristische stijl, een wijze van toerisme die steeds meer op Kornati ontwikkeld wordt; de toeristen worden aan het natuurschoon en de stilte van de Kornati overgelaten. Dit gebied is ideaal voor alle watersporten.
     Ongeacht of u bent gekomen om te genieten van de historische bezienswaardigheden, het nachtleven, natuurschoon, zon, zee en de stranden of gewoon een beetje van alles wat, de Noord Dalmatië regio nodigt u uit voor een onvergetelijke vakantie en ontspanning in Kroatië!

Verhuur van appartementen in Noord Dalmatië