Appartementen Trsteno en Orasac

Appartementen in Trsteno en Orasac

Trsteno is de plaats die vanwege haar weelderige begroeiing en natuurschoon een van de mooiste plaatsen op het gebied rond Dubrovnik is

     In Trsteno bevindt zich het Arboretum, een van de oudste en mooiste gotisch-renaissance parken langs de Kroatische kust. Dankzij de nabijheid van Dubrovnik en de mogelijkheden van excursies naar de vlak bij gelegen Elafiti eilanden, is het een zeer aantrekkelijke plaats voor vakantie en ontspanning. Trsteno is alom bekend vanwege haar lange maritieme traditie, getuige hiervan is ook de kunstverzameling in de kerk Sv. Vida. In het centrum van Trsteno zijn ook twee 500 jaar oude platanen te vinden, die zeer indrukwekkend en verassend zijn. Om uw verblijf in Trsteno op een mooie en aangename manier door te brengen, vindt u accommodatie op de nabije camping of in een van de talrijke particuliere accommodaties.

De stad van walnootbomen, waarmee de beroemde vloot van de Republiek van Dubrovnik gebouwd was

     Orasac is alom bekend vanwege haar eeuwenoude olijfbomen, haar bronwater en schitterende stranden. Om iets van de Kroatische geschiedenis te leren, kunt u een bezoek aan het kasteel Soderin en de kerk Sv. Nikole brengen. Vaar naar een van de Elafiti eilanden, het eiland Lopud, het eiland Lokrum, het eiland Kolocep of ga naar Ljubac, Gromac of Klisevo en geniet van hun natuurschoon. Degenen die op zoek naar nachtelijk leven zijn, zouden naar het vlak bij gelegen Dubrovnik moeten gaan, een van de bekendste Kroatische steden op aarde, die opgenomen is in het culturele erfgoed van UNESCO. Accommodatie kunt u vinden in een van de luxueuze appartementen van deze streek, waar u een romantische vakantie voor twee of een prachtig familieavontuur kunt beleven.

Verhuur van appartementen inTrsteno en Orasac

Verfijn uw keuze door gebruik te maken van de volgende menu's:
Geen resultaten.