Appartementen Vinjerac en Razanac

Appartementen in  Vinjerac en Razanac

Vinjerac is een oase van rust en stilte in het midden van de Adriatische kust, ver van de alledaagse stress

     Een van de belangrijkste activiteiten van de stad Vinjerac is de visserij, die hier een honderdjarige traditie heeft. De grootste invloed op de kwaliteit van de vis uit deze streek heeft de schone zee, de zee die door de sterke stromingen schoongehouden wordt. Vanwege deze kenmerken van de zee is het echt de moeite waard om het gastronomische aanbod en de visspecialiteiten van deze kleine Noord-Dalmatische stad te proeven. Vanwege haar schone berglucht trekt deze streek allen die problemen met hun luchtwegen hebben, en die hier eindelijk uit volle borst kunnen ademen en zich aan de genezende werking van de natuur onderwerpen. Vriendelijke gastheren en -vrouwen zullen u opwachten met een brede keuze accommodatie: appartementen, studio-appartementen en kamers in de idyllische stilte van Vinjerac. Wanneer u in bent voor een bruisend nachtleven, kunt u altijd naar de steden in de buurt gaan, Starigrad en Zadar, waar u tot in de vroege ochtenduren vermaak kunt vinden.

Om uit de handen van de Turken te blijven, zijn de bewoners van Razanac uit de bergen naar de zee afgedaald, waar ze deze parel van de Adria, slechts 20 km van Zadar, hebben opgericht

     Alhoewel de oude bewoners van Razanac landbouwers en geen vissers waren, zijn ze zeer bekwaam in het bereiden van de lekkerste gerechten, gebaseerd op zeevis en schelpdieren volgens oude Dalmatische traditie. In deze plaats op slechts 20 km van Zadar, kunt u alles vinden wat een familievakantie volledig maakt, beginnend bij de schitterende stranden, de vele restaurants en cafés, de vriendelijke gastheren die u accommodatie aanbieden in een van de vele appartementen en studio-appartementen en eindigend bij de goede verbindingen met de nabije stad Zadar. Door uw komst naar Razanac krijgt u het beste van twee werelden, de stilte van een idyllisch stadje voor een rustige vakantie en de nabijheid van een stedelijk centrum voor een niet zo rustig nachtleven.

Verhuur van appartementen in Vinjerac en Razanac

Verfijn uw keuze door gebruik te maken van de volgende menu's: