Appartementen Zuid Dalmatië

Appartementen in Kroatië - Doorzoeken

Appartementen in Zuid Dalmatië

Maak kennis met schitterende stranden, de gelede kust van de Adriatische Zee en het bruisende nachtleven van Zuid Dalmatië

     Zuid Dalmatië strekt zich uit over de nauwe kuststrook van de Adriatische Zee ten zuiden van de rivier de Neretva, over het schiereiland Peljesac en de eilanden Korcula, Lastovo, Mljet en de Elafiti eilandengroep.
     Een vakantie in Zuid Dalmatië te vieren, en dan de stad Dubrovnik niet te bezoeken zou echt heel erg jammer zijn. Een bezichtiging van deze magische stenen stad, omgeven door een 1940 meter lange stenen muren, die eigenlijk het op een na meest bezochte openlucht museum ter wereld is, zal u ongetwijfeld de adem benemen. Peljesac is na Istrië het grootste schiereiland in de Adriatische Zee. Peljesac is rijk aan natuurschoon en is een van de zeldzame gebieden die zich kunnen beroemen op het feit dat de menselijke interventie in het gebied de zuiverheid van de natuur niet heeft kunnen bezoedelen. Schaarse grond en noeste arbeid van vlijtige bewoners van Peljesac hebben beroemde wijnen geproduceerd die de naam van Peljesac wereldberoemd heeft gemaakt. Wanneer u kiest voor het eiland Korcula, het eiland Mljet of het eiland Lastovo, dan laat u zich verwennen door de rust van sommige van de mooiste beschutte baaien, omringd door de geuren van het Middellandse Zeegebied, een uniek gastronomische genot, locale gerechten en wijnen - een vakantie die vraagt naar herhaling.
     Het meest aanlokkelijke toeristische vakantiebestemming in de regio Zuid Dalmatië is ongetwijfeld de Makarska Riviera. De toeristische steden Brela, Makarska, Baska Voda, Tucepi en Gradac, zijn als kraaltjes van een parelsnoer aaneengeregen langs de azuurblauwe zee die uitnodigt tot zwemmen en baden op de zonovergoten schitterende witte kiezelstranden. Variërend van oude stadjes aan de voet van de klippen en berghellingen van Biokovo, een goed bewaard gebleven dorpsarchitectuur, oude huizen en tavernen (“konoba”)  tot aan de toeristische plaatsen langs de kust met vele nieuwe hotels, appartementen en villa’s, harmonieus opgenomen in de oude vissersplaatsen en boerendorpen, zal de Makarska Riviera voor een onvergetelijke vakantie zorgen. De Makarska Riviera is een van de meest gezochte vakantie wereldbestemmingen in Kroatië samen met het strand Zlatni Rat bij de plaats Bol op het eiland Brac.
     Naast zwemmen en zonnebaden, kunnen de toeristen beschikken over een grote keus aan accommodaties, van hoogkwalitatieve villa’s tot en met particulieren appartementen en vakantiehuizen. Net als het eiland Brac bieden ook het eiland Hvar en het eiland Vis talrijke beschutte baaien die ware oases van rust en genot zijn. Vele adembenemende stranden van Zuid Dalmatië en een ongerepte natuur garanderen u de mooiste herinneringen aan uw ontspanning en uw zomervakantie in Kroatië.

Verhuur van appartementen in Zuid Dalmatië